Η νεοσύστατη Ορχήστρα Νέων της πόλης μας κάνει τις πρώτες της ακροάσεις


Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Χαλανδρίου από όνειρο, σκέψη και όραμα γίνεται γεγονός. Επιθυμία των ανθρώπων της πρωτοβουλίας είναι οι πρώτες νότες της νεανικής έκφρασης να ηχήσουν το συντομότερο δυνατό. Μια ορχήστρα η οποία θα αλλάξει το πολιτιστικό τοπίο στο Χαλάνδρι και στην ευρύτερη περιοχή και θα προσφέρει νέους δρόμους ατομικής και συλλογικής έκφρασης και δημιουργίας γεννιέται. 

Για το σκοπό αυτό, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο γίνονται οι πρώτες ακροάσεις. Οι ακροάσεις αυτές δεν έχουν τον τυπικό, απρόσωπο, αποτρεπτικό, αγχωτικό χαρακτήρα που έχουν οι ακροάσεις "κόσκινα", που διαλέγουν και αποκλείουν κόσμο. Αντίθετα, οι ακροάσεις αυτές έχουν το χαρακτήρα της μουσικής συνάντησης και γνωριμίας των νέων μουσικών με τον Μαέστρο και τους ανθρώπους της πρωτοβουλίας.

Έτσι λοιπόν, όποιος νέος ενδιαφέρεται, μπορεί να συμπληρώσει τη φόρμα που θα βρει ΕΔΩ και να συμμετέχει στις ακροάσεις που θα γίνουν το Σάββατο 28/2/2015 και ώρα 5 μ.μ. και την Κυριακή 1/3/2015 και ώρα 11 μ.μ. στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Χαλανδρίου, Φιλ. Εταιρείας & Τομπάζη 18, Χαλάνδρι Τηλ: 210 6820464.