Οι Μάσκες – καλλιτεχνικές δημιουργίες - Σάββατο 10/2 στην Παιδική Βιβλιοθήκη

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2017, 11:00 - 13:00

"Στη βιβλιοθήκη κάθη μήνα έχουμε... θέμα!" #forEBEr

Οι Μάσκες – καλλιτεχνικές δημιουργίες

Ο Φεβρουάριος είναι αφιερωμένος στις μάσκες, το σύμβολο του καρναβαλιού.

Ελάτε λοιπόν να γνωρίσουμε τις μάσκες μοντέρνων καλλιτεχνών και να φτιάξουμε την δικιά μας πρωτότυπη μάσκα από ανακυκλώσιμα υλικά.

Υλοποίηση: Λύντια Πετροπούλου, ιστορικός τέχνης

Ηλικίες:7-12 ετών

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας, ενώ θα υπάρξει λίστα αναμονής σε περίπτωση υπεράριθμων εγγραφών.

Παιδική Βιβλιοθήκη «Μίμης Βασιλόπουλος»
Παλαιολόγου, Αβέρωφ και Σόλωνος
Τ. 210-6801654, Email mvaslib@otenet.gr

Το 2018 η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος ξεκίνησε, πιλοτικά, ένα καινούργιο πρόγραμμα για τις βιβλιοθήκες του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών (ΔΕΒ) με υποστηρικτικό υλικό, έτσι ώστε η κάθε βιβλιοθήκη του ΔΕΒ που δηλώνει συμμετοχή στο πρόγραμμα, να οργανώνει εργαστήρια κάθε μήνα για παιδιά 7-12 ετών γύρω από ένα κοινό θέμα.
Με το καινούργιο αυτό πρόγραμμα, η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών επιχειρούν να αναδείξουν μακροπρόθεσμα τις δυνατότητες των βιβλιοθηκών ως κέντρα παιδείας και εκπαίδευσης, όπου η γνώση είναι ένα διαρκές πεδίο εξερεύνησης και ανακάλυψης.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα “Στις βιβλιοθήκες κάθε μήνα έχουμε...θέμα!” θα βρείτε στο https://network.nlg.gr/