Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020 Ανακοίνωση - Ενημέρωση για τη λειτουργία των δημοτικών βιβλιοθηκών Χαλανδρίου Ο κατάλογος βιβλίων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης ηλεκτρονικά Ο κατάλογος βιβλίων της Παιδικής Βιβλιοθήκης ηλεκτρονικά Επικοινωνείστε μαζί μας!

Δήμος Χαλανδρίου: Ανάβουμε το δέντρο- Φωτίζουμε την πόλη

Με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου ξεκινά στο Χαλάνδρι η πιο «ζεστή» γιορτή του χειμώνα και ο Δήμος Χαλανδρίου καλεί τους/τις κατοίκους και τους φίλους/ες της πόλης στην κεντρική πλατεία να ανταλλάξουν ευχές και να ζήσουν την παραμυθένια ατμόσφαιρα των ημερών.

Τα λαμπιόνια θα ανάψουν παρουσία του δημάρχου Χαλανδρίου, Σίμου Ρούσσου, στις 6 το απόγευμα, με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου, την Πολυφωνική Ορχήστρα, την Παιδική Χορωδία του Δήμου, τη χορωδία του Εθνικού Ωδείου «Μ. Κανατσούλη» καθώς και τον τραγουδιστή Γεράσιμο Σπυράτο, να μας κρατούν συντροφιά μέχρι το βράδυ.

Στο χριστουγεννιάτικο χωριό θα μας περιμένουν ξωτικά και άλλες αγαπημένες μορφές μικρών και μεγάλων, ο εμπορικός σύλλογος και τα καταστήματα της πόλης θα κερνούν λαχταριστές λιχουδιές ενώ ο γιορτινός φωτισμός δεν θα λείψει ούτε από τον ουρανό που θα λάμψει από πυροτεχνήματα.

Νωρίτερα, στις 4.30 το απόγευμα, η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου θα ανάψει τα φώτα από το δικό της δέντρο.

Δείτε το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων Ε Δ Ω