Ανακοίνωση - Ενημέρωση για τη λειτουργία των δημοτικών βιβλιοθηκών Χαλανδρίου Ο κατάλογος βιβλίων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης ηλεκτρονικά Ο κατάλογος βιβλίων της Παιδικής Βιβλιοθήκης ηλεκτρονικά Επικοινωνείστε μαζί μας!

Καλλιτεχνικά εργαστήρια της διεύθυνσης πολιτισμού

Λόγω των κρίσιμων υγειονομικών εξελίξεων σχετικά με τη μετάδοση του κορονοϊού στην Αττική και των αντίστοιχων περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπισή του, την περίοδο 2020 -2021 θα συνεχιστεί αρχικά η λειτουργία τεσσάρων καλλιτεχνικών εργαστηρίων:
  1. Φωτογραφίας δρόμου
  2. Φωτογραφίας «Ο Λόγος στην Εικόνα»
  3. Σύγχρονης Τέχνης
  4. Κινηματογράφου
Τα παραπάνω εργαστήρια θα λειτουργήσουν στην πλειονότητά τους με τις υπάρχουσες συμμετοχές από την περσινή περίοδο και με την τήρηση των μέτρων που ισχύουν:

α) παρουσία έως 9 ατόμων

β) χρήση μασκών

γ) τήρηση αποστάσεων 2 μέτρων

Επίσης θα υπάρξει εκτεταμένη χρήση του διαδικτύου για εξ αποστάσεως μαθητεία.

Για νέες συμμετοχές θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση Πολιτισμού ώστε να εξεταστεί αν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Μεγαλύτερη δυνατότητα ένταξης νέων συμμετοχών υπάρχει στα εργαστήρια Σύγχρονης Τέχνης και Κινηματογράφου.

Σχετικά με τα εργαστήρια χορού ενηλίκων, θα υπάρξει σύντομα ανακοίνωση, για το πρόγραμμα και τον τρόπο λειτουργίας τους.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 6820464 εσωτ. 2.

Η Διεύθυνση Πολιτισμού θα εξαντλήσει κάθε προσπάθεια ώστε αν υπάρξει στο άμεσο μέλλον άρση κάποιων μέτρων, να προχωρήσει στη λειτουργία και άλλων εργαστηρίων.