Ανακοίνωση για τη λειτουργία των δημοτικών βιβλιοθηκών και των εργαστηρίων της Δ/νσης Πολιτισμού Ο κατάλογος βιβλίων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης ηλεκτρονικά Ο κατάλογος βιβλίων της Παιδικής Βιβλιοθήκης ηλεκτρονικά Επικοινωνείστε μαζί μας!

Μέσω live streaming η αποκριάτικη συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Χαλανδρίου

Στο πνεύμα και στους latin ρυθμούς των Αποκριών θα μας μεταφέρει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου, στη συναυλία που θα δώσει την Παρασκευή 12 Μαρτίου, από 19:00 έως 20:00, η οποία θα μεταδοθεί live από το κανάλι του Δήμου στο YouTube https://www.youtube.com/channel/UCxv5qKD2dWZvKR9wLJyc8aw
Για την αποτροπή διασποράς του κορονοϊού οι μουσικοί που θα συμμετάσχουν θα υποβληθούν προηγουμένως σε τεστ ανίχνευσης του ιού, κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας ενώ ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα ξεπερνά τα 9 άτομα.

«Οι συνθήκες είναι δύσκολες για πάρα πολλούς συμπολίτες μας, για όλους μας στην πραγματικότητα. Όμως δεν πρέπει ποτέ να χάνουμε την ελπίδα και την αισιοδοξία μας, ακόμα και σε σκοτεινούς καιρούς. Αν καταφέρουμε για τη μια ώρα που θα παίζουμε ζωντανά μέσα από το YouTube να γλυκάνουμε έστω και λίγο τα πρόσωπά όσων μας βλέπουν, θα είμαστε ικανοποιημένοι», σημείωσε ο μαέστρος της ορχήστρας κ. Κώστας Ιωαννίδης.